Yleistä tietoa ja vinkkejä

Näin tilaat hinausauton

Vahinko tulee aina yllättäen, mutta ei hätää Pekkarix Pelastaa Päiväsi. Seuraa alla olevia ohjeita niin pystymme palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla.


1. Soita Pekkarixen 24/7 päivystysnumeroon 016 310 300
2. Kerro kuka olet, mistä soitat ja tarkka osoite hinauspaikalle.
3. Kerro hinattavan ajoneuvon rekisteritunnus ja ajoneuvotyyppi, ja kuvaile lyhyesti millaisesta tilanteesta on kysymys.
4. Anna myös puhelinnumero, josta sinut tavoittaa.
5. Kerro mihin ajoneuvo hinataan. Voimme hinata auton esimerkiksi suoraan merkkihuoltoon. Kuskeillamme on pääsy kaikkien suurimpien liikkeiden aidatuille pysäköintialueille myös iltaisin ja viikonloppuisin.
6. Kerro, kuka on hinauksen maksaja. Useimmat vakuutusyhtiöt korvaavat auton hinauksen ilman omavastuuta jolloin laskutamme suoraan vakuutusyhtiötä.
7. Jos hinattava ajoneuvo jää yleisen tien varteen, muista viedä varoituskolmio varoittamaan muita tiellä liikkujia.

Huom. Jos et halua jäädä ajoneuvon luo odottamaan hinausta, voit sopia kuskimme kanssa avainten jättämisestä ajoneuvon luokse.

Väistä hälytysajoneuvoa - muita vaarantamatta

Kuulet hälytysajoneuvon äänen ja hetkessä kirkkaat valot välähtävät takanasi. Liikenneturva ja Satakunnan pelastuslaitos muistuttavat, että hälytysajossa olevalle ajoneuvolle on annettava esteetön kulku. Väistäminen tulee kuitenkin tehdä aina muuta liikennettä vaarantamatta. Lue lisää Liikenneturvan sivuilta

 

 

© Auto Pekkarix Ky, Alakorkalontie 5, 96300 ROVANIEMI, Puh. 016 310 300 / 040 046 2403
hinaus (ät) pekkarix.fi
Toteutus Nettitaivas